Annnnnd...We're Back!!!

General discussions about the Pontiac Vibe & Toyota Matrix. New members, introduce yourself here!
Post Reply
User avatar
BlueCrush
Posts: 8272
Joined: Tue Nov 02, 2004 9:47 am
Location: Twin Cities, MN

Annnnnd...We're Back!!!

Post by BlueCrush » Thu Apr 19, 2012 12:16 pm

I like the new GenVibe!! :) :P
My Fleet:
'15 Ford Fusion AWD Titanium 2.0 Tutbo
'14 Lincoln MXZ AWD 2.0 Turbo
'14 Nissan Pathfinder AWD SL
'05 Pontiac Vibe AWD

User avatar
joatmon
Posts: 9252
Joined: Fri Mar 21, 2003 5:19 am
Location: SMC MD

Re: Annnnnd...We're Back!!!

Post by joatmon » Thu Apr 19, 2012 12:19 pm

oh Happy Day!!!

I'm telling you, I was having serious withdrawl symptoms

User avatar
colterk
Posts: 129
Joined: Tue Mar 27, 2012 6:24 am
Location: Northern Washington
Contact:

Re: Annnnnd...We're Back!!!

Post by colterk » Thu Apr 19, 2012 12:24 pm

joatmon wrote:oh Happy Day!!!

I'm telling you, I was having serious withdrawl symptoms

Same here! It was getting bad.
Image
Link to my 'garage' thread:
viewtopic.php?f=11&t=38548
Led Powered Since '87

User avatar
ponta2147
Posts: 1476
Joined: Mon Nov 30, 2009 5:49 am

Re: Annnnnd...We're Back!!!

Post by ponta2147 » Thu Apr 19, 2012 12:27 pm

Yeah I missed it too... though the usage of our facebook page will probably drop now ;)
2009 2.4L Automatic with Preferred Package and Sun and Sound package May 2010 MOTM March 2011 VOTM

User avatar
CAMOGIRL
Posts: 849
Joined: Mon Feb 28, 2011 1:18 am

Re: Annnnnd...We're Back!!!

Post by CAMOGIRL » Thu Apr 19, 2012 12:41 pm

HMM... Looks pretty cool... I LIKE IT!
Well-behaved women rarely make history.

MrHatchWagon
Posts: 443
Joined: Wed Dec 07, 2011 12:14 am
Location: Bathurst, NB

Re: Annnnnd...We're Back!!!

Post by MrHatchWagon » Thu Apr 19, 2012 12:56 pm

HOORAY! I was eagerly awaiting the board's return. What'd I miss? Though the time away from the board has motivated me to clean my baby and have a mini photoshoot. Pics to follow in the appropriate thread :D What did everyone else get done while the board was down?
Image
* Voted May 2012 MOTM! *
How To: Cupholder LED Mod

User avatar
KITT222
Posts: 2246
Joined: Sat Dec 04, 2010 1:45 pm
Location: Flint, Michigan

Re: Annnnnd...We're Back!!!

Post by KITT222 » Thu Apr 19, 2012 12:57 pm

Yay!!! The new GV looks great.

User avatar
ArcsVibe
Posts: 5784
Joined: Tue Jul 29, 2003 10:12 am

Re: Annnnnd...We're Back!!!

Post by ArcsVibe » Thu Apr 19, 2012 1:17 pm

This looks fantastic! Enjoying the site on my iPhone.

How are you guys doing?
Genvibe Global Moderator
MOTM September 06 & July 09
VOTM April 06
Neptune Vibe 2003 (7-10-2003 - 9-14-2010 vendu/sold)
Mazda3 GX 2008 (9-14-2010 - 5-09-2014 vendu/sold)
Matrix XR 2010 (5-09-2014)

Image

User avatar
ligion
Posts: 171
Joined: Mon Aug 13, 2007 2:47 am

Re: Annnnnd...We're Back!!!

Post by ligion » Thu Apr 19, 2012 3:19 pm

It looks great! Can we post youtube videos now?? i will try!




edit, it doesnt seem to work.... :oops:

edit2, i tried several different ways in the test forums and i guess we don't get that benefit. THE SITE STILL LOOKS FANTASTIC!

edit3, IT WORKS NOW THANKS TO AWESOME ADMINS
Last edited by ligion on Fri Apr 20, 2012 2:36 pm, edited 2 times in total.

msu90
Posts: 38
Joined: Thu Jul 15, 2004 10:46 am

Re: Annnnnd...We're Back!!!

Post by msu90 » Thu Apr 19, 2012 4:13 pm

:D

Now I can go back to lurking! :oops:

mkowdley
Site Admin
Posts: 333
Joined: Thu Apr 12, 2012 11:51 am

Re: Annnnnd...We're Back!!!

Post by mkowdley » Thu Apr 19, 2012 4:25 pm

ligion wrote:It looks great! Can we post youtube videos now?? i will try!

it should work now... however i don't want a bunch of youtube vids in people's signatures so i might have to do some research on how to prevent that

User avatar
jkm311
Posts: 1180
Joined: Tue Dec 19, 2006 7:13 am
Location: Royal Oak, Michigan

Re: Annnnnd...We're Back!!!

Post by jkm311 » Thu Apr 19, 2012 4:44 pm

I love the pic-loading functionality, and the ability to preview your post before committing. Hey, I'm a guy, you know? :lol:
Steelies to the rescue.

User avatar
joatmon
Posts: 9252
Joined: Fri Mar 21, 2003 5:19 am
Location: SMC MD

Re: Annnnnd...We're Back!!!

Post by joatmon » Thu Apr 19, 2012 4:46 pm

This new forum software is more exciting than the new recipe for Chef Boyardee
recipe.jpg
recipe.jpg (57.83 KiB) Viewed 4256 times
now with higher content of actual food

User avatar
kostby
Posts: 2420
Joined: Thu Jan 22, 2004 2:52 pm

Re: Annnnnd...We're Back!!!

Post by kostby » Thu Apr 19, 2012 4:57 pm

Whew! That is the longest '48 hours' I've ever spent!
MAJOR thanks to Mike Kowdley and the consultants!
It's good to be back!
Image

My 2003 Vibe Base Auto 2-tone Salsa "SalsaWagon" was built in May 2002. I acquired it in Feb 2004/Traded it in on a 2016 Honda HR-V in Feb 2018
I'm '@facebookie' on Twitter. No, actually I STILL don't have a facebook account.

User avatar
vibenvy
Posts: 7120
Joined: Wed Apr 15, 2009 5:38 am
Location: Sandwich, IL

Re: Annnnnd...We're Back!!!

Post by vibenvy » Thu Apr 19, 2012 5:19 pm

I too was having major GenVibe withdrawal symptoms! I am currently attempting to catch up on everything I've missed since I was last on on April 10th. The new setup will take some getting used to, but so far so good! It's great to be back!

HUGE THANK YOU TO MIKE FOR EVERYTHING HE HAS DONE AND CONTINUES TO DO FOR US GENVIBERS!!!
Image
2009 Liquid Platinum Metallic Vibe GT - 5-Speed Auto – Garage
2009 Steel Blue Metallic Vibe GT - 5-Speed Auto – Garage

User avatar
09vGT
Posts: 1457
Joined: Thu Aug 13, 2009 10:36 am
Location: Little Rock, AR

Re: Annnnnd...We're Back!!!

Post by 09vGT » Thu Apr 19, 2012 5:51 pm

I was having dreams about it. For real. LOL talk about withdrawal symptoms. Finally got back on! WOOHOO!

User avatar
star_deceiver
Posts: 5798
Joined: Fri Jun 05, 2009 1:49 pm
Location: Airdrie, AB

Re: Annnnnd...We're Back!!!

Post by star_deceiver » Thu Apr 19, 2012 6:12 pm

Interesting layout!
2016 Ram 3500 4x4 Diesel RCLB Dually w/stick
2012 Chevy Silverado 1500 Cheyenne 4x4 (Traded in - 03/30/16)
2009 Vibe. (Traded in - 12/12/12)

Image

User avatar
bull77
Posts: 1976
Joined: Wed Mar 08, 2006 2:27 am
Location: Ottawa

Re: Annnnnd...We're Back!!!

Post by bull77 » Thu Apr 19, 2012 6:15 pm

Sweet - definately easier to browse on the iPad :)

User avatar
ColonelPanic
Posts: 8304
Joined: Sun Jan 05, 2003 8:48 am
Location: South Central Indiana

Re: Annnnnd...We're Back!!!

Post by ColonelPanic » Thu Apr 19, 2012 6:23 pm

Yay! :D

Great work, Mike! 8-)
03 Vibe base. Born 10/14/2002 06:07 AM
Neptune. Auto, Moon & Tunes, power package. 135k mi.

Image

'13 Sonic LT - 1.4L ECOTEC turbo/6A. 116k mi.
'15 Escape SE - 1.6L EcoBoost, FWD. 58k mi. (hers)
ImageImage

User avatar
BadBrew
Posts: 317
Joined: Thu Oct 16, 2008 8:43 am
Location: Repentigny, Qc

Re: Annnnnd...We're Back!!!

Post by BadBrew » Fri Apr 20, 2012 7:02 am

Nice and clean! :)

Good thing I remembered that I registered with an old yahoo mail address I now use to register on weird sites and receive spam.... Gonna change that immediately.
2005 Lava Vibe base Garage

User avatar
ramenboy...
Posts: 2739
Joined: Thu Apr 07, 2005 1:50 am
Location: Chicago il

Re: Annnnnd...We're Back!!!

Post by ramenboy... » Fri Apr 20, 2012 10:22 am

I made it!!!!!! Took about a day, but finally able to log in....

Thanx mike!

And welcome back genvibe!! 8-)
Image
de-badged o4 vibe
tein s-techs | 17" msr 105 wheels | 235 45 17 nexen n7000
weapon-r short ram (thanx BC!) | typeR sport pedals | LED 3rd brake
o2 triumph speed four

User avatar
zionzr2
Posts: 3174
Joined: Tue Jul 27, 2004 4:59 am
Location: Austin, TX

Re: Annnnnd...We're Back!!!

Post by zionzr2 » Fri Apr 20, 2012 12:28 pm

Been A long time Since I have checked in here....
Just A Quick Note That I'm still alive and kickin' and lurking about

Things are looking good with the new software.

My Vibe is Still running smooth!!

That is all.... Carry On!!

User avatar
SnowFish
Posts: 39
Joined: Thu Apr 05, 2012 2:27 am
Location: Brainerd Minnesota

Re: Annnnnd...We're Back!!!

Post by SnowFish » Fri Apr 20, 2012 12:41 pm

Image

User avatar
KITT222
Posts: 2246
Joined: Sat Dec 04, 2010 1:45 pm
Location: Flint, Michigan

Re: Annnnnd...We're Back!!!

Post by KITT222 » Fri Apr 20, 2012 12:55 pm

One thing I've noticed. If you post a large picture which can't be contained within the boundaries of the forum, it cuts the picture off instead of adding the scroll or resizing the picture.

User avatar
Sputnik
Posts: 3775
Joined: Tue May 28, 2002 9:56 am
Location: Ottawa, ON

Re: Annnnnd...We're Back!!!

Post by Sputnik » Fri Apr 20, 2012 1:53 pm

Simple solution - don't post large pics! ;) Just kidding. :)
GenVibe Global Moderator

Current: 2012 Nissan Juke SL - Sapphire Blue Onyx (July '12 - present)
Current: 2012 Nissan Leaf SL 100% Electric - Blue Ocean (Dec '11 - present)

Past: 2003 Pontiac Vibe - Satellite Silver (Aug '02 - Dec '07)

User avatar
crazytrain
Posts: 138
Joined: Fri Jul 21, 2006 6:28 am
Location: Sunny South Florida

Re: Annnnnd...We're Back!!!

Post by crazytrain » Fri Apr 20, 2012 3:23 pm

J_TO_ENVY wrote:I am currently attempting to catch up on everything I've missed since I was last on on April 10th.
Right there with ya. I'm attempting to catch up on everything I've missed since I was last on on Wed Jul 16, 2008 :lol:
Excuse me while I start some reading :D
2006 Stealth Vibe <-- Current
2010 Subaru Forester <-- Wife's Current
I miss my 1992 Saturn SC2 - drove it for 12 years

User avatar
vibenvy
Posts: 7120
Joined: Wed Apr 15, 2009 5:38 am
Location: Sandwich, IL

Re: Annnnnd...We're Back!!!

Post by vibenvy » Sat Apr 21, 2012 4:55 pm

crazytrain wrote:Right there with ya. I'm attempting to catch up on everything I've missed since I was last on on Wed Jul 16, 2008 :lol:
Excuse me while I start some reading :D
LOL! You've definitely got some reading to do! Welcome back :)!

I just noticed that my post count has gone down significantly. It was somewhere around 3080 before the switch :cry:. I'm assuming it's because alot of my posts must have disappeared with the switch. I noticed my Garage thread was gone the other night, although my mom's was still up :?.
Image
2009 Liquid Platinum Metallic Vibe GT - 5-Speed Auto – Garage
2009 Steel Blue Metallic Vibe GT - 5-Speed Auto – Garage

User avatar
tpollauf
Posts: 3520
Joined: Wed Jan 20, 2010 11:37 am
Location: Toledo/Oregon, Port Clinton Ohio
Contact:

Re: Annnnnd...We're Back!!!

Post by tpollauf » Sat Apr 21, 2012 5:04 pm

J_TO_ENVY wrote:I too was having major GenVibe withdrawal symptoms!

Finally got myself re-registered and was able to retrieve myself :D The site looks great and it will take a bit of getting used to but we all must adapt to changes as life goes on. I also got a lot done while having withdrawals from this great site. I'm not on Facebook or any other forums so this is my social media and I love it :!:
Image
"everything is modifiable"

NascarXprt
Posts: 4797
Joined: Fri Nov 12, 2004 12:38 pm
Location: San Antonio, TX
Contact:

Re: Annnnnd...We're Back!!!

Post by NascarXprt » Sat Apr 21, 2012 7:20 pm

Loving every moment of this new software... but yes this seems to be a reoccurring issue with most users on here loosing at least 25% of their post count before the move. then again this web site community is 10 years old... ;)
Image
My '04 Garage - My '06 Garage - My '09 GT Garage
November 2006 MOTM / February 2007 VOTM / April 2010 VOTM / June 2011 VOTM

User avatar
Herb
Posts: 1406
Joined: Sun Jan 12, 2003 6:14 am

Re: Annnnnd...We're Back!!!

Post by Herb » Sat Apr 21, 2012 9:42 pm

I know I haven't been frequenting the forums as much in the past year, but what was the reasoning behind the change over?
Would you agree to debris acceptance? 2003 Vibe GTMods installed GM Top and Mid-Gate Spoilers, Cosmo CAI, TWM Short Shifter with Desert Eagle weighted shift knob, TWM Bronzoil Shifter Cable Bushings, Magnaflow Cat Back Exhaust, Unichip, Injen Billet Aluminum Engine/Sparkplug covers and oil cap, Optima RedTop Battery, Lineage Ground Wire KitAwaiting install: Energy Suspension Motor Mounts, DC Sports Header

mkowdley
Site Admin
Posts: 333
Joined: Thu Apr 12, 2012 11:51 am

Re: Annnnnd...We're Back!!!

Post by mkowdley » Sun Apr 22, 2012 12:59 pm

Herb wrote:I know I haven't been frequenting the forums as much in the past year, but what was the reasoning behind the change over?
the company that made the old forum software (it was a commercial product) stopped supporting the software about 7 years ago, and subsequently went out of business. it just didn't seem like a good idea to use unsupported software for so long - there are no security patches, new versions of the underlying libraries (php, perl, etc.) aren't supported, and so forth. there was also no mod community around the old software (zeroforum), so there was little opportunity to expand or improve features available for our members.

User avatar
vibenvy
Posts: 7120
Joined: Wed Apr 15, 2009 5:38 am
Location: Sandwich, IL

Re: Annnnnd...We're Back!!!

Post by vibenvy » Sun Apr 22, 2012 3:00 pm

Mike, could you please delete this thread for me? My Garage thread has disappeared so I figured I would just make a new one for my Vibe and I'd like to go ahead and just make a new one for my mom's Vibe as well. Thanks in advance!
Image
2009 Liquid Platinum Metallic Vibe GT - 5-Speed Auto – Garage
2009 Steel Blue Metallic Vibe GT - 5-Speed Auto – Garage

User avatar
Sputnik
Posts: 3775
Joined: Tue May 28, 2002 9:56 am
Location: Ottawa, ON

Re: Annnnnd...We're Back!!!

Post by Sputnik » Sun Apr 22, 2012 4:09 pm

J_TO_ENVY wrote:Mike, could you please delete this thread for me? My Garage thread has disappeared so I figured I would just make a new one for my Vibe and I'd like to go ahead and just make a new one for my mom's Vibe as well. Thanks in advance!
I removed the thread for you.
GenVibe Global Moderator

Current: 2012 Nissan Juke SL - Sapphire Blue Onyx (July '12 - present)
Current: 2012 Nissan Leaf SL 100% Electric - Blue Ocean (Dec '11 - present)

Past: 2003 Pontiac Vibe - Satellite Silver (Aug '02 - Dec '07)

User avatar
tpollauf
Posts: 3520
Joined: Wed Jan 20, 2010 11:37 am
Location: Toledo/Oregon, Port Clinton Ohio
Contact:

Re: Annnnnd...We're Back!!!

Post by tpollauf » Sun Apr 22, 2012 4:47 pm

So far guys so good .................. BUT I got this message earlier today. Does this new forum software limit the amount of users on at any given time? Just curious as to why I got this message. Thanks & keep up the good work ;)
Attachments
GenVibe error page.jpg
GenVibe error page.jpg (236.52 KiB) Viewed 4002 times
Image
"everything is modifiable"

User avatar
vibenvy
Posts: 7120
Joined: Wed Apr 15, 2009 5:38 am
Location: Sandwich, IL

Re: Annnnnd...We're Back!!!

Post by vibenvy » Sun Apr 22, 2012 5:42 pm

Sputnik wrote:I removed the thread for you.
Thank you very much!
tpollauf wrote:So far guys so good .................. BUT I got this message earlier today. Does this new forum software limit the amount of users on at any given time? Just curious as to why I got this message. Thanks & keep up the good work ;)
I received the same message earlier when I tried to log on.
Image
2009 Liquid Platinum Metallic Vibe GT - 5-Speed Auto – Garage
2009 Steel Blue Metallic Vibe GT - 5-Speed Auto – Garage

mkowdley
Site Admin
Posts: 333
Joined: Thu Apr 12, 2012 11:51 am

Re: Annnnnd...We're Back!!!

Post by mkowdley » Sun Apr 22, 2012 11:10 pm

That matter is resolved - the disk had filled up.

User avatar
Herb
Posts: 1406
Joined: Sun Jan 12, 2003 6:14 am

Re: Annnnnd...We're Back!!!

Post by Herb » Tue Apr 24, 2012 9:17 pm

OK, because the change over pretty much lost all my attachments from my posts over the years, I plan to gradually find some of my threads that I posted photos and other files and re-upload them.

So far I'm not too crazy on how the forum software cuts off the images for the photos. It doesn't seem obvious that if you click on the photo the full image will show up on a pop up window. Is it possible to scale them when displaying them initially?

Also I've been informed that .wav files aren't permitted, but I can't seem to figure out what would be allowed.
Would you agree to debris acceptance? 2003 Vibe GTMods installed GM Top and Mid-Gate Spoilers, Cosmo CAI, TWM Short Shifter with Desert Eagle weighted shift knob, TWM Bronzoil Shifter Cable Bushings, Magnaflow Cat Back Exhaust, Unichip, Injen Billet Aluminum Engine/Sparkplug covers and oil cap, Optima RedTop Battery, Lineage Ground Wire KitAwaiting install: Energy Suspension Motor Mounts, DC Sports Header

Infinity-x
Posts: 127
Joined: Sun Mar 20, 2011 12:51 pm

Re: Annnnnd...We're Back!!!

Post by Infinity-x » Tue Apr 24, 2012 10:49 pm

Can we please upgrade to VBulletin? Their software is much more easier to navigate and is more user-friendly as well as better looking.

Look at http://www.hidplanet.com/forums/forum.php to see what I mean. It is so much easier and nicer looking.

mkowdley
Site Admin
Posts: 333
Joined: Thu Apr 12, 2012 11:51 am

Re: Annnnnd...We're Back!!!

Post by mkowdley » Tue Apr 24, 2012 11:31 pm

Infinity-x wrote:Can we please upgrade to VBulletin?
No, we will not be changing forum software again.

mkowdley
Site Admin
Posts: 333
Joined: Thu Apr 12, 2012 11:51 am

Re: Annnnnd...We're Back!!!

Post by mkowdley » Tue Apr 24, 2012 11:40 pm

Herb wrote:OK, because the change over pretty much lost all my attachments from my posts over the years, I plan to gradually find some of my threads that I posted photos and other files and re-upload them.
Many attachments were preserved, but many were not unfortunately. Can you point me to an example of one that's missing attachments? Maybe I can do some research to improve the situation. gConverter migrated most of the posts and I migrated myself the ones that they missed - I still don't have an explanation for why they weren't able to migrate all of them. But the ones I migrated pretty much all got there attachments migrated as well.
Herb wrote:So far I'm not too crazy on how the forum software cuts off the images for the photos. It doesn't seem obvious that if you click on the photo the full image will show up on a pop up window. Is it possible to scale them when displaying them initially?
I don't think so, but I'm also not seeing the cut-off that other people are seeing. I just see the image extend out right over the border of the page.
Herb wrote:Also I've been informed that .wav files aren't permitted, but I can't seem to figure out what would be allowed.
I don't see anything in the server configuration restricting what can be uploaded and downloaded, but I'll look around some more.

mkowdley
Site Admin
Posts: 333
Joined: Thu Apr 12, 2012 11:51 am

Re: Annnnnd...We're Back!!!

Post by mkowdley » Tue Apr 24, 2012 11:43 pm

mkowdley wrote:
Herb wrote:So far I'm not too crazy on how the forum software cuts off the images for the photos. It doesn't seem obvious that if you click on the photo the full image will show up on a pop up window. Is it possible to scale them when displaying them initially?
I don't think so, but I'm also not seeing the cut-off that other people are seeing. I just see the image extend out right over the border of the page.
I uploaded an image that was far too big to display, and it is being resized in my browser to fit within the window. If I change my window size and reload the page, it resizes the image again. I think this is the desired behavior. I realize the clicking on the image isn't obvious, it's possible I can get a pointer icon to appear when you mouseover it; let me check that out.

I'm using Firefox 12, if you're getting the cut-off in a different browser, let me know which one.

User avatar
joatmon
Posts: 9252
Joined: Fri Mar 21, 2003 5:19 am
Location: SMC MD

Re: Annnnnd...We're Back!!!

Post by joatmon » Wed Apr 25, 2012 6:02 am

mkowdley wrote:
I'm using Firefox 12, if you're getting the cut-off in a different browser, let me know which one.
I also see the cut off using IE8, IE9, Firefox 3.6 and on my android browser(version 2.3.4)

User avatar
tpollauf
Posts: 3520
Joined: Wed Jan 20, 2010 11:37 am
Location: Toledo/Oregon, Port Clinton Ohio
Contact:

Re: Annnnnd...We're Back!!!

Post by tpollauf » Thu Apr 26, 2012 6:28 am

Not sure what you did (if anything) but my "post counter" is back where is was before the switch! ..................... Thanks ;) I was at 1039 or so yesterday and now it is back over 1100+ which is where it should be. Another feature missing since the switch is our prestige titles. Any way to restore or replace "member", "god", etc? Maybe at different tier levels also, say 1000, then 2500, then 5000, etc. with different titles associated with those levels. Apprentice, Journeyman, Foreman, Supervisor, etc... (can you see the union side of me here :roll: ). Keep up the good work guys :D
Image
"everything is modifiable"

User avatar
colterk
Posts: 129
Joined: Tue Mar 27, 2012 6:24 am
Location: Northern Washington
Contact:

Re: Annnnnd...We're Back!!!

Post by colterk » Thu Apr 26, 2012 1:31 pm

I feel like after the switch we lost a few people. Posts are lacking comments and such. Just feels a little empty. I'm glad that everyone who is still here is here. Also, I keep getting ads right under the gv.com banner, right in front of the board index and home buttons, making navigation almost impossible, any help?
=)

mkowdley
Site Admin
Posts: 333
Joined: Thu Apr 12, 2012 11:51 am

Re: Annnnnd...We're Back!!!

Post by mkowdley » Thu Apr 26, 2012 2:04 pm

tpollauf wrote:Not sure what you did (if anything) but my "post counter" is back where is was before the switch!
Yes, I wrote a program that migrated from the old system to the new system some of the posts that the consultants didn't migrate, for reasons that I cannot explain. The ranks is an open issue; I'll talk to the moderators to start bouncing ideas around.
Also, I keep getting ads right under the gv.com banner, right in front of the board index and home buttons, making navigation almost impossible, any help?
Is this still happening? The layout is still screwed up with some margins and such, but I tested MSIE 9, Chrome, and FF12 and the navigation is clickable in all of them for me. I'll try to work on the layout a bit this weekend, I am not thrilled with it now but have to mull it over a bit.

User avatar
colterk
Posts: 129
Joined: Tue Mar 27, 2012 6:24 am
Location: Northern Washington
Contact:

Re: Annnnnd...We're Back!!!

Post by colterk » Thu Apr 26, 2012 2:08 pm

mkowdley wrote:
tpollauf wrote:
Also, I keep getting ads right under the gv.com banner, right in front of the board index and home buttons, making navigation almost impossible, any help?
Is this still happening? The layout is still screwed up with some margins and such, but I tested MSIE 9, Chrome, and FF12 and the navigation is clickable in all of them for me. I'll try to work on the layout a bit this weekend, I am not thrilled with it now but have to mull it over a bit.
No worries, I've been finding it goes back and forth. But thanks for the hard work, it's looking good thus far. Cheers.

User avatar
vibenvy
Posts: 7120
Joined: Wed Apr 15, 2009 5:38 am
Location: Sandwich, IL

Re: Annnnnd...We're Back!!!

Post by vibenvy » Thu Apr 26, 2012 3:31 pm

colterk wrote: But thanks for the hard work, it's looking good thus far.
x2! Thanks for all your hard work Mike! We really appreciate it!
Image
2009 Liquid Platinum Metallic Vibe GT - 5-Speed Auto – Garage
2009 Steel Blue Metallic Vibe GT - 5-Speed Auto – Garage

User avatar
joatmon
Posts: 9252
Joined: Fri Mar 21, 2003 5:19 am
Location: SMC MD

Re: Annnnnd...We're Back!!!

Post by joatmon » Thu Apr 26, 2012 4:21 pm

It appears that stealth bumping is no longer possible with the new forum software, which is a good thing
Reference viewtopic.php?f=11&t=20145

When you reply to a thread, it bumps it to the top of the active topics list. In the old zeroforum software, if you deleted that bumping post, the thread stayed at the top of the active topics list. ( a stealth bump) With the new phpBB software, if you then delete that bumping reply post, the thread goes back in the list according to the date/time of the most recent surviving post in the thread (where it was before it was bumped)

Post Reply