Registry Issue

Let us know of any problems, suggestions, or questions you have about the GenVibe Website and Forums
User avatar
Wolfman213
Posts: 1377
Joined: Fri Sep 05, 2008 12:58 am
Location: Anderson, IN

Registry Issue

Postby Wolfman213 » Thu Jun 03, 2010 3:45 am

It looks link the link for our registries is down. It's just showing the registry number with no link, pop up, or anything.
April 2010 Co-MOTM * Custom LED Gauge Cluster swap * LED dome, HVAC, and shifter * Retrofit projector w/ blue halo * Kenwood KDC-HD942U * Herculined cargo area * Debadged *
Wolfman's Garage

User avatar
BlueCrush
Posts: 8272
Joined: Tue Nov 02, 2004 9:47 am
Location: Twin Cities, MN

Re: Registry Issue (Wolfman213)

Postby BlueCrush » Thu Jun 03, 2010 4:43 am

Hmmm...seems to work ok for me..
My Fleet:
'14 Lincoln MXZ AWD 2.0 Turbo
'14 Nissan Pathfinder AWD SL
'09 Nissan Altima 2.5S
'05 Pontiac Vibe AWD

User avatar
lovemyraffe
Posts: 4288
Joined: Sun Oct 07, 2007 3:08 am

Re: Registry Issue (BlueCrush)

Postby lovemyraffe » Thu Jun 03, 2010 4:55 am

Works for me too.

March 2011 MOTMFebruary 2010 MOTM

My GenVibe garage


User avatar
Wolfman213
Posts: 1377
Joined: Fri Sep 05, 2008 12:58 am
Location: Anderson, IN

Postby Wolfman213 » Thu Jun 03, 2010 4:58 am

The registry link underneath the 3 little icons, report, IM, and the other one? Huh, guess the state done some more blocking of stuff through their firewall. Ugh.
April 2010 Co-MOTM * Custom LED Gauge Cluster swap * LED dome, HVAC, and shifter * Retrofit projector w/ blue halo * Kenwood KDC-HD942U * Herculined cargo area * Debadged *
Wolfman's Garage

User avatar
BlueCrush
Posts: 8272
Joined: Tue Nov 02, 2004 9:47 am
Location: Twin Cities, MN

Re: (Wolfman213)

Postby BlueCrush » Thu Jun 03, 2010 5:07 am

Quote, originally posted by Wolfman213 »
The registry link underneath the 3 little icons, report, IM, and the other one? Huh, guess the state done some more blocking of stuff through their firewall. Ugh.

Yup. Working for me.

My Fleet:
'14 Lincoln MXZ AWD 2.0 Turbo
'14 Nissan Pathfinder AWD SL
'09 Nissan Altima 2.5S
'05 Pontiac Vibe AWD

User avatar
Wolfman213
Posts: 1377
Joined: Fri Sep 05, 2008 12:58 am
Location: Anderson, IN

Postby Wolfman213 » Thu Jun 03, 2010 5:37 am

What the hell!?!?!?! It's working now..... Man i really need this vacation. I think I'm seriously loosing it!!!!
April 2010 Co-MOTM * Custom LED Gauge Cluster swap * LED dome, HVAC, and shifter * Retrofit projector w/ blue halo * Kenwood KDC-HD942U * Herculined cargo area * Debadged *
Wolfman's Garage

User avatar
BlueCrush
Posts: 8272
Joined: Tue Nov 02, 2004 9:47 am
Location: Twin Cities, MN

Re: (Wolfman213)

Postby BlueCrush » Thu Jun 03, 2010 5:41 am

Quote, originally posted by Wolfman213 »
What the hell!?!?!?! It's working now..... Man i really need this vacation. I think I'm seriously loosing it!!!!

It might work better if you tighten it...

My Fleet:
'14 Lincoln MXZ AWD 2.0 Turbo
'14 Nissan Pathfinder AWD SL
'09 Nissan Altima 2.5S
'05 Pontiac Vibe AWD

User avatar
Wolfman213
Posts: 1377
Joined: Fri Sep 05, 2008 12:58 am
Location: Anderson, IN

Postby Wolfman213 » Thu Jun 03, 2010 5:49 am

hahaha case in point!!!!
April 2010 Co-MOTM * Custom LED Gauge Cluster swap * LED dome, HVAC, and shifter * Retrofit projector w/ blue halo * Kenwood KDC-HD942U * Herculined cargo area * Debadged *
Wolfman's Garage

User avatar
06pvibe
Posts: 1571
Joined: Sat Dec 19, 2009 8:49 pm
Location: Manor (Austin,) Texas

Re: Registry Issue (Wolfman213)

Postby 06pvibe » Thu Jun 03, 2010 7:33 am


I'm still waiting for someone to add the month of December to the "date purchased" drop-down menu, since we purchased ours on Dec 16th, but I had to choose between Nov '09 and Jan '10.
FJ's Garage Thread "There is no tool you can buy that will replace experience." - Josh Mills, C.K.DeLuxe January 2011 GenVibe MOTM

User avatar
keithvibe
Posts: 4953
Joined: Sat Sep 23, 2006 3:52 am
Contact:

Re: Registry Issue (Wolfman213)

Postby keithvibe » Thu Jun 03, 2010 10:19 am

this feature hasn't worked for me in months.


2010 Vibe & member of the year
garage
Email me if you need to talk to me, click my siggy and send the email threw the contact page.

mkowdley
Site Admin
Posts: 323
Joined: Thu Apr 12, 2012 11:51 am

Re: Registry Issue (keithvibe)

Postby mkowdley » Mon Jun 07, 2010 5:54 am

The "Registry" link requires that the javascript specified in the HTML be loaded by your browser. One of the javascript files comes from forums.genvibe.com and the other comes from yui.yahooapis.com . Is it possible that your browser has a security setting prohibiting the loading of a js from a third party server? Like an ad-block type of thing. If you whitelist yui.yahooapis.com (safe in my opinion, but everyone's needs are different).

mkowdley
Site Admin
Posts: 323
Joined: Thu Apr 12, 2012 11:51 am

Postby mkowdley » Mon Jun 07, 2010 5:56 am

"Dec" is now an option for purchase date.

User avatar
keithvibe
Posts: 4953
Joined: Sat Sep 23, 2006 3:52 am
Contact:

Re: Registry Issue (mkowdley)

Postby keithvibe » Mon Jun 07, 2010 6:34 am

Quote, originally posted by mkowdley »
The "Registry" link requires that the javascript specified in the HTML be loaded by your browser. One of the javascript files comes from forums.genvibe.com and the other comes from yui.yahooapis.com . Is it possible that your browser has a security setting prohibiting the loading of a js from a third party server? Like an ad-block type of thing. If you whitelist yui.yahooapis.com (safe in my opinion, but everyone's needs are different).

this would make sense. I run addblock plus in my firefox. I'll look in to it.


2010 Vibe & member of the year
garage
Email me if you need to talk to me, click my siggy and send the email threw the contact page.

User avatar
06pvibe
Posts: 1571
Joined: Sat Dec 19, 2009 8:49 pm
Location: Manor (Austin,) Texas

Re: (mkowdley)

Postby 06pvibe » Mon Jun 07, 2010 5:49 pm

Quote, originally posted by mkowdley »
"Dec" is now an option for purchase date.


Issue resolved. Registry updated.
Thanks Mike!!
FJ's Garage Thread "There is no tool you can buy that will replace experience." - Josh Mills, C.K.DeLuxe January 2011 GenVibe MOTM

DressedInBlack
Posts: 702
Joined: Sun Aug 08, 2010 12:38 am

another issue

Postby DressedInBlack » Tue Sep 14, 2010 3:41 am

how do i "delete" my old car from the registry? ive tried erasing all the info, but when i click to update, im told the "photo url must begin with http://." and therefore cannot get rid of my first car which i no longer own.

if they cant be deleted, am i able to switch my new car as my registry default?

i see no options or delete buttons, which usually in my case means the answer is right in front of me.

http://

User avatar
vibenvy
Posts: 7064
Joined: Wed Apr 15, 2009 5:38 am
Location: Sandwich, IL

Re: another issue (DressedInBlack)

Postby vibenvy » Wed Sep 15, 2010 2:29 am

Quote, originally posted by DressedInBlack »
how do i "delete" my old car from the registry? ive tried erasing all the info, but when i click to update, im told the "photo url must begin with http://." and therefore cannot get rid of my first car which i no longer own.

if they cant be deleted, am i able to switch my new car as my registry default?

i see no options or delete buttons, which usually in my case means the answer is right in front of me.


It seems like you will just have to erase the info from your old Vibe and add the info for your new Vibe.
Image
2009 Liquid Platinum Metallic Vibe GT - 5-Speed Auto – Garage
2009 Steel Blue Metallic Vibe GT - 5-Speed Auto – Garage

DressedInBlack
Posts: 702
Joined: Sun Aug 08, 2010 12:38 am

Re: another issue (J_TO_ENVY)

Postby DressedInBlack » Wed Sep 15, 2010 3:58 am

Quote, originally posted by J_TO_ENVY »

It seems like you will just have to erase the info from your old Vibe and add the info for your new Vibe.

well darn. i was thinking about that but didnt want a copy of the new one i did...i created a new one for the GT when i got it. looks like i will have 2 of the same!

oh well. thanks!

http://

User avatar
vibenvy
Posts: 7064
Joined: Wed Apr 15, 2009 5:38 am
Location: Sandwich, IL

Re: another issue (DressedInBlack)

Postby vibenvy » Fri Sep 17, 2010 1:03 am

Quote, originally posted by DressedInBlack »
well darn. i was thinking about that but didnt want a copy of the new one i did...i created a new one for the GT when i got it. looks like i will have 2 of the same!

oh well. thanks!


Well, a moderator may be able to help you with deleting one of the profiles. I just know when I went and checked mine out, I didn't see any 'delete' button or anything either so that was the best advice I could give you . I would recommend contacting a moderator about it since no one has posted in this thread.
Image
2009 Liquid Platinum Metallic Vibe GT - 5-Speed Auto – Garage
2009 Steel Blue Metallic Vibe GT - 5-Speed Auto – Garage

DressedInBlack
Posts: 702
Joined: Sun Aug 08, 2010 12:38 am

Re: another issue (J_TO_ENVY)

Postby DressedInBlack » Fri Sep 17, 2010 1:17 am

yeah, we pretty much rule the heck outta this thread.

NO MODS!!! woo hoooooo!

basically, i just switched up the info of the registries...it was confusing cutting and pasting back and forth on the same "form". thanks for your suggestions! you are too kind.

http://

User avatar
ponta2147
Posts: 1476
Joined: Mon Nov 30, 2009 5:49 am

Postby ponta2147 » Fri Sep 17, 2010 1:34 am

(removed), I love your "Hot Chick" upgrade.

2009 2.4L Automatic with Preferred Package and Sun and Sound package
May 2010 MOTM
March 2011 VOTM

DressedInBlack
Posts: 702
Joined: Sun Aug 08, 2010 12:38 am

Re: (ponta2147)

Postby DressedInBlack » Sat Sep 18, 2010 3:13 am

hahahaha i have a feeling that will be the most expensive "upgrade".
http://

User avatar
vibenvy
Posts: 7064
Joined: Wed Apr 15, 2009 5:38 am
Location: Sandwich, IL

Re: (DressedInBlack)

Postby vibenvy » Sat Oct 22, 2011 8:43 am

Back from the dead...

I searched and searched and searched and couldn't find an answer. Is it possible to delete my registry entries?

Image
2009 Liquid Platinum Metallic Vibe GT - 5-Speed Auto – Garage
2009 Steel Blue Metallic Vibe GT - 5-Speed Auto – Garage


Return to “Site Problems, Suggestions, Questions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest