Forum Software Updated

The latest news and announcements from the staff at GenVibe
Post Reply
mkowdley
Site Admin
Posts: 327
Joined: Thu Apr 12, 2012 11:51 am

Forum Software Updated

Post by mkowdley » Tue Jan 01, 2019 9:42 pm

Our forum software has been updated to the latest version of phpBB 3.2.5

Please shoot me a message if you notice anything amiss.

User avatar
SlammedNiss
Posts: 251
Joined: Tue Apr 02, 2002 1:11 pm

Re: Forum Software Updated

Post by SlammedNiss » Tue Jan 01, 2019 10:44 pm

You mean anything like this? Image
2003 Matrix Xrs Automatic

User avatar
ColonelPanic
Posts: 8253
Joined: Sun Jan 05, 2003 8:48 am
Location: South Central Indiana

Re: Forum Software Updated

Post by ColonelPanic » Wed Jan 02, 2019 7:28 am

I had the same last night (using a Chromebook that's on v70.something.)

Try in incognito mode / private browsing / whatever your browser may call it and see if the site looks normal. Incognito mode worked fine for me, so I assume there was something cached from the old site version that was causing problems.

I tried to get by with just clearing the cache, which made the page readable but the drop-downs were permanently extended and a lot of the buttons were missing on the interface for creating posts. Ultimately I had to delete cache and cookies/site data to get things to render properly.
03 Vibe base. Born 10/14/2002 06:07 AM
Neptune. Auto, Moon & Tunes, power package. 131k mi.

Image

'13 Sonic LT - 1.4L ECOTEC turbo/6A. 97k mi.
'15 Escape SE - 1.6L EcoBoost, FWD. 47k mi. (hers)
ImageImage

User avatar
ColonelPanic
Posts: 8253
Joined: Sun Jan 05, 2003 8:48 am
Location: South Central Indiana

Re: Forum Software Updated

Post by ColonelPanic » Wed Jan 02, 2019 7:36 am

Only other issue I've found so far is that the buttons for edit/quote/report/reply do not have any icons. The mouseover works for them at least.

I tried to attach a 12kb screenshot of the area but got a "could not upload attachment to" message.
03 Vibe base. Born 10/14/2002 06:07 AM
Neptune. Auto, Moon & Tunes, power package. 131k mi.

Image

'13 Sonic LT - 1.4L ECOTEC turbo/6A. 97k mi.
'15 Escape SE - 1.6L EcoBoost, FWD. 47k mi. (hers)
ImageImage

User avatar
SlammedNiss
Posts: 251
Joined: Tue Apr 02, 2002 1:11 pm

Re: Forum Software Updated

Post by SlammedNiss » Wed Jan 02, 2019 12:07 pm

ColonelPanic wrote:
Wed Jan 02, 2019 7:28 am
I had the same last night (using a Chromebook that's on v70.something.)

Try in incognito mode / private browsing / whatever your browser may call it and see if the site looks normal. Incognito mode worked fine for me, so I assume there was something cached from the old site version that was causing problems.

I tried to get by with just clearing the cache, which made the page readable but the drop-downs were permanently extended and a lot of the buttons were missing on the interface for creating posts. Ultimately I had to delete cache and cookies/site data to get things to render properly.
thanks for the tip, but considering this is the only site I'm having issues viewing, I'll just wait for them to fix it on their end.
2003 Matrix Xrs Automatic

mkowdley
Site Admin
Posts: 327
Joined: Thu Apr 12, 2012 11:51 am

Re: Forum Software Updated

Post by mkowdley » Wed Jan 02, 2019 3:56 pm

When I was working on getting the upgrade done, I observed each of the three things mentioned above
You mean anything like this?
yep!
the drop-downs were permanently extended
yep!
buttons for edit/quote/report/reply do not have any icons
yep!

However, by time I posted the OP, all three of them looked to be resolved. So it should be good to go, perhaps requiring a restart of browser or clearing of the cache. If you're still observing issues then please post here, but I'm seeing the three things described above as fixed (and I agree, all three of those problems were there at one point Tuesday afternoon).

mkowdley
Site Admin
Posts: 327
Joined: Thu Apr 12, 2012 11:51 am

Re: Forum Software Updated

Post by mkowdley » Wed Jan 02, 2019 9:39 pm

I saw that some of the icons weren't working on the view-topic page; that should be resolved now as well.

User avatar
ColonelPanic
Posts: 8253
Joined: Sun Jan 05, 2003 8:48 am
Location: South Central Indiana

Re: Forum Software Updated

Post by ColonelPanic » Wed Jan 02, 2019 10:37 pm

Everything is looking good now! :)
03 Vibe base. Born 10/14/2002 06:07 AM
Neptune. Auto, Moon & Tunes, power package. 131k mi.

Image

'13 Sonic LT - 1.4L ECOTEC turbo/6A. 97k mi.
'15 Escape SE - 1.6L EcoBoost, FWD. 47k mi. (hers)
ImageImage

User avatar
SlammedNiss
Posts: 251
Joined: Tue Apr 02, 2002 1:11 pm

Re: Forum Software Updated

Post by SlammedNiss » Thu Jan 03, 2019 2:59 am

mkowdley wrote:
Wed Jan 02, 2019 3:56 pm
When I was working on getting the upgrade done, I observed each of the three things mentioned above

However, by time I posted the OP, all three of them looked to be resolved. So it should be good to go, perhaps requiring a restart of browser or clearing of the cache. If you're still observing issues then please post here, but I'm seeing the three things described above as fixed (and I agree, all three of those problems were there at one point Tuesday afternoon).
Ok, finally decided to clear the cache. Seems to be ok now. Was definitely something I've never seen before. :mrgreen:
2003 Matrix Xrs Automatic

User avatar
SeattleJeremy
Posts: 938
Joined: Mon Jun 05, 2006 4:02 pm
Location: Seattle, WA

Re: Forum Software Updated

Post by SeattleJeremy » Thu Jan 03, 2019 5:05 pm

The new forum software looks great! Thanks for everything :D
06 Vibe Base - Mono Platinum - Manual

zbyers
Posts: 311
Joined: Thu Apr 03, 2014 6:12 pm
Location: Sheffield, Pennsylvania

Re: Forum Software Updated

Post by zbyers » Mon Jan 07, 2019 10:40 am

SeattleJeremy wrote:
Thu Jan 03, 2019 5:05 pm
The new forum software looks great! Thanks for everything :D
I agree. I kinda like the new look.
Ruby- 03 Salsa, Ray[is]AWD- 04 Salsa AWD, Simon- 03 Silver "Faux by Four"
Raven- 03 Abyss GT, Neptune- 05 AWD, Robyn- 07 Stealth Gray Metallic, Mystic- 09 AWD

GenVibe on Facebook, Everything You Need To Know About Vibes, Great How-To Index

Post Reply