New Server

The latest news and announcements from the staff at GenVibe
Post Reply
mkowdley
Site Admin
Posts: 331
Joined: Thu Apr 12, 2012 11:51 am

New Server

Post by mkowdley » Mon Sep 09, 2019 10:15 pm

I've migrated the forum onto a new server; let me know if anything goes weird.
Mike K.

User avatar
SeattleJeremy
Posts: 992
Joined: Mon Jun 05, 2006 4:02 pm
Location: Seattle, WA

Re: New Server

Post by SeattleJeremy » Tue Sep 10, 2019 1:38 pm

Glad to be back up and running thanks!
06 Vibe Base - Mono Platinum - Manual

Bookworm
Posts: 355
Joined: Fri Nov 05, 2010 11:21 am
Location: Houston, TX

Re: New Server

Post by Bookworm » Tue Sep 10, 2019 10:36 pm

Thanks for the efforts!

User avatar
tpollauf
Posts: 3428
Joined: Wed Jan 20, 2010 11:37 am
Location: Toledo/Oregon, Port Clinton Ohio
Contact:

Re: New Server

Post by tpollauf » Wed Sep 11, 2019 6:11 am

So far so good. Normal speed of uploading & refreshing pages, unlike what some of us experienced the past few months. Thanks for keeping us alive & moving :D
Image
"everything is modifiable"

mkowdley
Site Admin
Posts: 331
Joined: Thu Apr 12, 2012 11:51 am

Re: New Server

Post by mkowdley » Wed Sep 11, 2019 4:08 pm

great. i swapped a aws t2 server for a t3a server and replaced apache with nginx. nick pointed out that some redirects are not working correctly, so I'll try and clean those up tonight. i also want to tune nginx a bit so that the PHP processes don't hang around forever, hopefully that'll help free up DB connections in cases where PHPBB behaves badly.

zbyers
Posts: 727
Joined: Thu Apr 03, 2014 6:12 pm
Location: Sheffield, Pennsylvania

Re: New Server

Post by zbyers » Thu Sep 12, 2019 3:21 am

Thanks Mike!
(2) '03 Bases, '03 GT, '04 GT, '04 AWD, '06 AWD, '07 Base, '17 Frontier CCLB
GenVibe on Facebook, Everything You Need To Know About Vibes, Great How-To Index

User avatar
joatmon
Posts: 9206
Joined: Fri Mar 21, 2003 5:19 am
Location: SMC MD

Re: New Server

Post by joatmon » Sun Sep 15, 2019 8:09 am

mkowdley wrote:
Mon Sep 09, 2019 10:15 pm
I've migrated the forum onto a new server; let me know if anything goes weird.
Mike K.
Reporting a post (clicking on the exclamation point button) yields a "500 Internal Server Error"

I found this by accidentally hitting that button instead of the pencil edit post button, when trying to correct a typo, didn't need to report a post

Post Reply